ilovemyticket.com

Mumford & Sons niet blij met illegale doorverkopers

Ook bands als Mumford & Sons vinden het maar niks dat tickets voor hun concerten op doorverkoopwebsite tegen woekerprijzen worden aangeboden. “We hebben geen controle over deze sites. We kunnen niet garanderen dat de tickets echt zijn. En we worden er financieel zelf niet beter van”, aldus de band op zijn website.

“We werken aan nieuwe manieren om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk tickets in de juiste handen terecht komen. Sommige zullen ongetwijfeld beter werken dan anderen, maar we vragen geduld te hebben als het een paar minuten langer duurt omdat een extra stap tijdens het bestelproces nodig is. We geloven dat we uiteindelijk een eerlijker ervaring kunnen creëren waarvan iedereen zal kunnen profiteren. Iedereen behalve de illegale doorverkopers, uiteraard. In de tussentijd, bedankt, en om het met de onsterfelijke woorden van Bryan Adams te zeggen: Everything we do, we do it for you. See you on the road.”

Category: Nieuws

Tagged:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Raadpleeg mijnkaart.be in verband met de betwisting van online betalingen met debet- of kredietkaarten.


Over ons

Dit is een absoluut topadres voor mensen die graag genieten van een evenement tegen de officiële toegangsprijs en geen eurocent meer willen betalen.

Hier kom je te weten hoe je veilig een ticket koopt en verkoopt. Hier word je attent gemaakt op concerten met een verhoogd risico op doorverkoop.

Hier word je gewaarschuwd voor valse tickets. Hier kom je te weten wat je moet doen als er iets fout gaat. Hier kan je je eigen verhaal over allerhande (wan)toestanden kwijt.
Hier mag je ongeremd je ticket beminnen.

Hoe klacht indienen?

Wil je een klacht indienen bij de overheid? Klik hier om je klacht door te sturen.