ilovemyticket.com

Opnieuw ‘omruilkassa’ op Rock Werchter

Naar goede gewoonte organiseert Rock Werchter een omruilkassa. Deze bevindt zich aan de hoofdingang van het Festivalpark. De omruilkassa werd een paar jaar geleden het leven ingeroepen om de verkoop van festivaltickets op de zwarte markt tegen te gaan.

Enkel via de omruilkassa kunnen tickets doorverkocht worden en dit aan officiële ticketprijzen. Wie om welke reden dan ook een ticket voor het festival over heeft, kan het aanbieden voor verkoop. Potentiële kopers bieden zich aan deze kassa aan. Opgelet: diegene die het ticket aanbiedt, moet zich kunnen identificeren. Als een ticket van iemand anders aangeboden wordt, dient de aanbieder een handgeschreven volmacht en een kopie van de identiteitskaart van de originele aankoper van het ticket te kunnen voorleggen. Het ticket wordt dan ingeschreven op de verkoopslijst. Gegevens van de verkoper worden genoteerd. Indien het ticket een koper vindt, dan wordt het geld daarvan overgemaakt.

Opgelet: de omruilkassa staat niet gelijk aan terugbetaling! Wie overtollige tickets komt aanbieden, wordt bediend volgend first come, first served principe. Dit houdt in dat de mogelijkheid bestaat dat ook de omruilkassa het ticket niet meer kan doorverkopen en dat men dus niet overgaat tot terugbetaling.

Category: Nieuws

Tagged:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Raadpleeg mijnkaart.be in verband met de betwisting van online betalingen met debet- of kredietkaarten.


Over ons

Dit is een absoluut topadres voor mensen die graag genieten van een evenement tegen de officiële toegangsprijs en geen eurocent meer willen betalen.

Hier kom je te weten hoe je veilig een ticket koopt en verkoopt. Hier word je attent gemaakt op concerten met een verhoogd risico op doorverkoop.

Hier word je gewaarschuwd voor valse tickets. Hier kom je te weten wat je moet doen als er iets fout gaat. Hier kan je je eigen verhaal over allerhande (wan)toestanden kwijt.
Hier mag je ongeremd je ticket beminnen.

Hoe klacht indienen?

Wil je een klacht indienen bij de overheid? Klik hier om je klacht door te sturen.